LAWYER-EXPERT


LAWYER-EXPERT


Реєстрація ТОВ в місті Суми 2024

Реєстрація ТОВ в місті Суми 2024

Ви плануєте відкрити свій бізнес у Сумах і обрали форму товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ) для своєї діяльності? Чудовий вибір! ТОВ - це оптимальна організаційна форма для багатьох підприємців, яка забезпечує не тільки гнучкість управління, але й мінімальний ризик особистих фінансових втрат. Щоб Ваше підприємство почало працювати легально і успішно, вам потрібно пройти процедуру реєстрації ТОВ.

Реєстрація ТОВ в місті Суми

Реєстрація ТОВ в місті Суми

Розглянемо основні кроки та вимоги для реєстрації ТОВ у Сумах у 2024 році

(За допомогою в реєстрації юридичних осіб та/або ФОП в Сумах звертайтесь до нас за телефоном: +38 (095) 546 07 05) 

  1. Вибір назви компанії. Перший крок - це вибір унікальної назви для вашої компанії. Назва має бути не тільки унікальною, але й відповідати вимогам законодавства України.
  2. Визначення розміру статутного капіталу. Мінімальний статутний капітал для ТОВ становить 1 гривню. Ви можете збільшити цю суму залежно від планів та потреб вашого бізнесу.
  3. КВЕДи (коди видів економічної діяльності). Вибір видів діяльності – це важливий етап підготовки до реєстрації Товариства з обмеженою відповідальністю. Вибір КВЕДів може вплинути на можливість застосування спрощених систем оподаткування, деякі види діяльності потребують отримання ліцензії.
  4. Місцезнаходження ТОВ. Для реєстрації ТОВ саме в Сумах потрібно обрати адресу в межах території міста чи Сумського району, за якою буде знаходитись орган управління підприємством.
  5. Підготовка установчих та інших документів. Для реєстрації Вам потрібно підготувати Статут ТОВ, протокол, заяву. Підписи на Статуті повинні бути нотаріально посвідчені. В Статуті потрібно передбачити повне та скорочене (за наявності) найменування Товариства; органи управління ТОВ, їх компетенцію, порядок прийняття ними рішень; порядок вступу до товариства та виходу з нього; облік часток товариства в обліковій системі часток товариств з обмеженою відповідальністю.  
  6. Реєстрація ТОВ у Державного реєстратора. Вам потрібно подати всі необхідні документи до ЦНАП (Центру надання адміністративних послуг) у Сумах. Процес може зайняти кілька днів, після чого ваша компанія буде зареєстрована як ТОВ.
  7. Відкриття банківського рахунку і реєстрація в органах податкової служби. Після реєстрації компанії ви можете відкривати банківський рахунок для ведення підприємницької діяльності. Реєстрація в органах податкової служби відбувається автоматично при реєстрації ТОВ, але, якщо Ви маєте намір сплачувати єдиний податок та/або ПДВ – це потребує внесення до заяви додаткових відомостей

Реєстрація за модельним Статутом

Реєстрація ТОВ за модельним Статутом

Реєстрація ТОВ за модельним Статутом

Законодавство України передбачає можливість онлайн реєстрації ТОВ за модельним Статутом. Для цього Вам потрібно володіти інформацією, яка вноситься при заповненні реєстраційної заяви та мати електронний підпис.

Зверніть увагу!

Загалом, кожен з перелічених кроків має свої додаткові нюанси, в зв’язку із чим при підготовці до реєстрації ТОВ та у процесі реєстрації виникають додаткові питання, пошук відповіді на які може зайняти деякий час чи навіть призупинити процедуру реєстрації до моменту усунення недоліків.

Реєстрація ТОВ в Сумах - це ваша можливість розпочати бізнес з міцним фундаментом. При цьому, якщо Ви маєте намір заощадити час та кошти, сконтактуйте з нами сьогодні, і ми допоможемо вам швидко підготувати необхідні документи та зареєструвати ТОВ в місті Суми!

Звертайтесь за консультацією та допомогою в реєстрації вашої компанії! Ми забезпечимо підтримку на кожному етапі реєстрації, від вибору назви до отримання всіх необхідних документів. Ми маємо багаторічний досвід у цій сфері і гарантуємо, що Ваше підприємство буде зареєстроване швидко та без зайвих затримок.

Телефон для консультації: +38 (095) 546 07 05